Жестоко убийство на жена е било извършено в Шуменско, съобщиха от

...
Жестоко убийство на жена е било извършено в Шуменско, съобщиха от
Коментари Харесай

Жестоко убийство на жена в Шуменско

Жестоко ликвидиране на жена е било осъществено в Шуменско, оповестиха от полицията. Заподозрян е 56-годишен мъж от село Черноглавци.

Работата по случая е почнала на 12 ноември след признат сигнал от чиновник на кметството в селото. На телефон 112 било обявено, 70-годишна жена е открита от нейни близки в безпомощно състояние в жилището й.

На място са били ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ. Установено било, че жената е умряла. При осъществения оглед от правосъден доктор на място са установени множество комбинирани контузии по главата, гръден панер, стомах и крака. За случая незабавно е известен прокурор от Окръжна прокуратура- Шумен. Действията по документиране на закононарушението и следствието са траяли под негов контрол.

Установено било, че в дома на 70-годишната жена отсъства мъжът, с който живеела от три години на фамилни начала. Криминалисти почнали работа по версия за осъществено от него закононарушение. Проведени са голям брой оперативно-издирвателни дейности и те дали резултат, оповести шефът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов на брифинг с административния началник на Окръжна прокуратура Орлин Куздов.

Разпитани са били очевидци, назначени са разнообразни експертизи. 56-годишният престъпно проявен мъж е открит при свои близки в София. Задържан е и е конвоиран в полицията в Шумен. Направил е признания. Във връзка с осъществено по изключително нечовечен за жертвата метод ликвидиране е арестуван за период до 24, а по-късно с разпореждане на прокурор и за 72 часа. Мъжът, който се занимавал с ремонтни и строителни действия е осъждан за опит за ликвидиране през 2000 година, изтърпял е дейно наказване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР